[pic=76_1236537553.jpg]Met drie doelpunten van Guy Peeters en één van Jasper Lambrechts heeft SKS Herentals zondagnamiddag de titel gepakt. Opdracht volbracht want SKS moest zelf winnen van Broechem en moest dan rekenen op puntenverlies van de achtervolgers VV Duffel en Grasheide. Guy Peeters opende al na 3' de score maar de bezoekers kwamen in de 7' al langszij op strafschop. Stefan Cardone zette die om. De thuisploeg acteerde zenuwachtig, de bezoekers waren beter in het spel. Doelman Filip Laureys moest tot driemaal toe de doorgebroken Yannick Van Laerhoven van een goal houden. Een keer deed hij dat door een knappe bal onder de lat weg te boksen. Hoekschop maar de corner werd door Van Laerhoven toch binnengekopt. Duidelijk was dat SKS in de tweede helft uit een ander vaatje moest tappen. Trainer Jos Van Peel herschikte zijn spelers, liet ze vooral korter dekken. Jasper Lambrechts kon vlak na rust de 2-2 scoren. Guy Peeters scoorde de 3-2 vanop de stip. Even voordien weigerde de scheidsrechter voor penalty te fluiten toen Kevin Pauwels foutief werd gestuit. Even later was het toch penalty, duidelijk een compensatie maar toch verdiend 3-2. Bij Broechem kreeg Jess Van Dijck nog een tweede gele kaart aangesmeerd. SKS in de meerderheid. Steven Van Genechten kon de bezoekende doelman naar de zijlijn lokken, hem uitkappen en voorzetten. Guy Peeters moest zijn derde doelpunt van de namiddag, het 27ste al van het seizoen eenvoudig binnenleggen. Bleef het dan wacht op het eindsignaal en de eindstanden van Bouwel-Grasheide en Duffel-Hombeek. In beide wedstrijden bleef de beginstand de eindstand en SKS kon gaan vieren.